Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mijn patronen.

Welkom op de pagina met mijn patronen. Na 10 jaar is er een eind gekomen aan de Kaart- en Scrapkaart pakketten van Krea 'Teja'. Een tijdje geleden heb ik een Cameo Silouette gekocht en daar een paar workshops voor gevolgd en nu leek het me leuk om daar iets te mee gaan doen.In plaats dat ik nu volledige kaartpakketten ga verkopen worden het nu patronen van doosjes ed.
Het gaat altijd om een basis patroon. Hieronder kun je in de verschillende berichten zien wat je er dan mee kunt doen, maar natuurlijk kun je ook je eigen fantasie erop los gooien....eigenlijk vind ik dat nog leuker, maar namaken is ook geen probleem.
Deze patronen krijgen een klein prijsje...dit omdat ik rechten moet betalen voor deze patronen, om dit met jullie te kunnen delen....en er zitten natuurlijk ook materiaal kosten aan vast, zoals inkt, papier enz...
De patronen zullen bestaan uit een voorblad met daarop een voorbeeld van het basis doosje/creatie....en daar nog één of meerdere pagina's met het patroon.
De moeilijkheid van de patronen worden aangegeven dmv sterren, 1 ster makkelijk...2 sterren normaal...3 sterren moeilijk...
Op dit moment zijn de patronen alleen via de beurzen en via email te bestellen. Hoe je de patronen kunt bestellen zie je aan de rechter zijkant onder het kopje "Instructies".
Groetjes Thea

maandag 4 november 2013

patroon #18 1 ster


Dit is patroon #18

Dit patroon bevat 2 verschillende modellen.

Dit patroon kost € 2,00

Dit is het eerste model.... En dit is model 2...
 Gebruikte materialen:

Stempels zijn van Bild Malarna
Designpapier is van Maja Design en Bildmalarna
Snijmallen van magnolia, tim holz, memory box, joy crafts,
marianne design en nellie snellen
Bloemen is een stempel van Heartfelt Creations
Vlinders is een pons van Martha Stewart

Veel knutselplezier,
Thea


0 reacties:

Een reactie posten