Click Here For Free Blog Backgrounds!!!
Blogaholic Designs

Mijn patronen.

Welkom op de pagina met mijn patronen. Na 10 jaar is er een eind gekomen aan de Kaart- en Scrapkaart pakketten van Krea 'Teja'. Een tijdje geleden heb ik een Cameo Silouette gekocht en daar een paar workshops voor gevolgd en nu leek het me leuk om daar iets te mee gaan doen.In plaats dat ik nu volledige kaartpakketten ga verkopen worden het nu patronen van doosjes ed.
Het gaat altijd om een basis patroon. Hieronder kun je in de verschillende berichten zien wat je er dan mee kunt doen, maar natuurlijk kun je ook je eigen fantasie erop los gooien....eigenlijk vind ik dat nog leuker, maar namaken is ook geen probleem.
Deze patronen krijgen een klein prijsje...dit omdat ik rechten moet betalen voor deze patronen, om dit met jullie te kunnen delen....en er zitten natuurlijk ook materiaal kosten aan vast, zoals inkt, papier enz...
De patronen zullen bestaan uit een voorblad met daarop een voorbeeld van het basis doosje/creatie....en daar nog één of meerdere pagina's met het patroon.
De moeilijkheid van de patronen worden aangegeven dmv sterren, 1 ster makkelijk...2 sterren normaal...3 sterren moeilijk...
Op dit moment zijn de patronen alleen via de beurzen en via email te bestellen. Hoe je de patronen kunt bestellen zie je aan de rechter zijkant onder het kopje "Instructies".
Groetjes Thea

zondag 9 september 2012

Patroon #2 2 sterren


Een nieuw voorbeeld van patroon 2. Zoals ik een aantal van jullie beloofd had, zal ik regelmatig nieuwe
voorbeelden laten zien van een bestaand patroon. Zo laat ik jullie zien dat je steeds iets anders kunt maken met hetzelfde patroon.

Dit patroon kost € 1,- 


                                               Zo ziet het doosje er van de achter en zijkant uit.

Gebruikte materialen :

Design papier is van Imaginisce
Stempel is van Magnolia
Hulstswirl is van Cheerylynn Design
Ovaal is een Nestabilitie
Label en Poinsettia zijn doohickeys van Magnolia

Alle randen heb ik bewerkt met chalk.

Het afdrukje is ingekleurd met Twinkling H2O : Natural Linnen, Fuzzy Peach, Golden Sand, Desert Clay,
Jasper Red,  Cream en Spaish Moss.

Als je aan de zijkant op labels #2 drukt dan krijg je alle voorbeelden te zien van dit patroon.

Heb je nog vragen over het patroon of materialen stuur dan een email..  Groetjes Thea

1 reacties:

Colinda zei

Deze is ook al zo leuk!! Heb het patroon ontvangen, nu nog even tijd vinden en dan kan ik aan de slag. Een gezellige dag vandaag, Colinda

Een reactie posten